22. 02. 2022

Hledáme nové kolegy

Hledáme nové kolegy do největšího mládežnického volejbalového projektu v Moravskoslezském kraji – VOLLEY BESKYDY. Ve volejbalovém světě se pohybujeme již přes deset let a v současnosti jsme se dostali do situace, kdy jsme dosáhli bodu zlomu mezi rodinným podnikem a velkým projektem. Abychom udrželi vysokou kvalitu a přitom dále rostli, potřebujeme rozšířit tým o nové nadšené kolegy, kteří o to budou usilovat spolu s námi.

V současné době má Volley Beskydy dvě certifikovaná Sportovní centra mládeže a dvě Sportovní střediska. Dva týmy hrají v Extralize juniorů, dva v Extralize kadetů, tři v Českém poháru žáků a téměř dvacet družstev v ostatních mládežnických soutěžích. Vrcholem pyramidy jsou dva mužské týmy - Black Volley Beskydy je účastníkem Extraligy mužů a Blue Volley Ostrava hraje 2. ligu s cílem vybojovat postup do 1. ligy. V současnosti máme více než 10 mladých reprezentantů napříč věkovými kategoriemi. Realizujeme také vlastní projekt barevného minivolejbalu, kterým prošlo za dobu existence více než 5 000 dětí.

Úzce spolupracujeme s ČVS, MS KVS a okresními svazy. Našimi dlouhodobými partnery jsou Sportovní gymnázium D. a E. Zátopkových v Ostravě a Střední průmyslová škola ve Frýdku-Místku. Hlavními finančními partnery projektu jsou firma Anaj, a.s., Statutární město Ostrava, Statutární město Frýdek-Místek, Město Frýdlant nad Ostravicí, Moravskoslezský kraj a Národní sportovní agentura.

Máme 14 kmenových zaměstnanců a několik desítek externích spolupracovníků.

Rádi uvítáme další členy naší, dnes již velké, volejbalové party na pozicích:

TRENÉR SCM

TRENÉR ŽACTVA

VEDOUCÍ BAREVNÉHO MINIVOLEJBALU

MASÉR

STATISTIK / IT SPECIALISTA